• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкрите заняття з анлійської мови у 367 групі. Викладач Крючкова О.Р.

Відкрите заняття з анлійської мови у 367 групі. Викладач Крючкова О.Р.

2013-02-20

Крючкова О.Р. Відкрите заняття за нглійської мови. Викладач Крючкова О.Р. 2013

20 лютого 2013 року було проведено відкрите заняття з англійської мови викладачем Крючковою О.Р. у 367 групі спеціалізація «Декоративно-прикладне мистецтво» на тему «Вашингтон – столиця США».

Викладач добре володіє навчальним матеріалом предмету, методикою проведення занять, вміє організувати студентів, зацікавити їх та застосувати відповідні форми роботи та наочні матеріали.

Заняття побудовано відповідно до класичної схеми – було проведено організаційний момент, мовленнєву зарядку , перевірка домашнього завдання у виді відповіді студентів на тестові запитання та переказ відповідної теми, було проведене аудіювання відповідного тексту, опрацювання відповідного лексичного матеріалу та вивчення нової теми.

Під час пояснення нової теми були застосовані елементи гри у вигляді кросворду-пазлів, використано наочні посібники, а саме – карта Америки, різноманітний ілюстративний матеріал, що знайомить студентів визначними місцями країни, відповідний лексичний матеріал був відображений на дошці. Також викладачем Крючковою О.Р. було підготовлено два відеоролики, що демонструвались на ноутбуці, які наочно демонструють студентам визначні місця Вашингтону, історичні, архітектурні та скульптурні пам’ятки, основні музеї, виставки, меморіальні комплекси округу, що особливо цінно для студентів спеціалізації декоративно-прикладного мистецтва, майбутнім художникам і мистецтвознавцям.

Під час проведення заняття викладач використала міжпредметні зв’язки з історією, літературою, культурою, географією, математикою, літературою.

Заняття проведено на чудовій педагогічній основі з використання сучасного навчального матеріалу і заслуговує на схвальні відгуки.

Кiлькiсть переглядiв: 912

Коментарi